ELYS CS FOOD - spot incastrabil pentru carne proaspata SLE

Iluminarea corecta a produselor din carne

In general factorul decizional in achizitionarea produselor din carne este prospetimea produsului. Acest aspect se poate determina dupa miros, culaore si textura. Daca nuanta produsului nu este una atractiva si nu avantajeaza produsul, exista tentatia de a refuza marfa chiar daca ea este proaspata.

Iluminatul corect al produselor din carne este foarte complex datorita nuantleor si texturilor dferite pe care le poate avea carnea. Un spot destinat acestui segment de piata va avea un indice ridicat de redare al culorilor CRI>90 iar o atentie deosebita trebuie acordata nuantelor de rosu, roz si alb. Sunt nuante predominante in compozitia carnii. Contrastele si definiatia culorii pe aceste trei nuante este vitala pentru ca produsul de carmangerie expus sa para proaspat si calitativ

Pentru produsele din carne este necesar:

- Temperatura de culoare: 3000k - in zona de lumina calda
- Indice CRI- peste 90
- Emisie de radiatii IR ( infrarosii) si UV (ultraviolete)- reduse. Caldura si implicit emisia de radiatii IR si UV modifica culoarea produsului expus in timp si carnea se poate degrada mai repde.
Necesar de lumina aprox 800lm , o lumina peste acest prag poate declansa reactii chimice in produs iar carnea primeste o tenta gri.
- Corelarea expunerii cu cu lumina focalizata pe anumite produse pentru a rupe liniaritatea

Toate spoturile din gama, indiferent de zona alimentara pentru care au fost create au un indice de redare al culorilor ridicat .

Pentru oferta exacta si configurarea unei solutii de iluminare va rugam sa ne contactati. Gama cuprinde foarte multe configurari iar pretul variaza in functie de configuratia aleasa : putere, con deschidere lumina, temperatura de culoare, balast dimabil sau nu...


---
The correct lighting of fresh meat products

The correct illumination of meat products is a complex combination of many factors. Meats need to look fresh and appealing, whilst legally they must be displayed in a way that cannot mislead custom-ers as to their condition. The freshness and quality of meat products are central to cus-tomer perception of a store, having a considerable impact on which supermarket they choose.
Broad angle homogenous and glare-free light minimises glare and reflections on server-over counters and glass open-fronted display cabinets so that customers can clearly see and evaluate freshness and quality, and staff are not unduly visually fatigued. What is most complex about the illumination of meat products is the selection of the perfect light source. It is recom-mended to user warm colour temperatures, to emphasise the natural colour of the produce, combined with excellent gener-al colour rendition of CRI ≥ 90.

It especially important that red and pink colours are shown pre-cisely, with an Ra9 of least 80. Many light sources lack strength in rendering this part of the light spectrum, which leads to the required use of additional filters. However, it is also neces-sary to display the whiteness of meats accurately, without the pink hue from red filters. LED is suited to this application as there are now available variants with excellent red and white colour rendition that can high-light all visual aspects of the meats perfectly. Accent lighting can be used to highlight design elements behind serve-over counters, emphasising notices about special offers and new or key products.

Another important aspect of meat display is that light levels above 800 lux cause chemical reactions that give meat a grey-ish appearance making it look less appetising and even as if decaying. It is also necessary to protect produce from the visu-ally and biologically negative effects of IR and UV radiation, a particularly difficult task as meats are often displayed in en-closed areas. Again, LED comes to the fore here as they emit little such radiation and can be safely used in close proximity to products.
iluminat produse din carne, iluminat bacanii, iluminat macelerii, lumini raion carnuri, meat light, speacil meat light, meat products lighting, iluminat hypermarket carnuri, culori lumina pentru carne, meat reflectors
Pret fara tva * 135 EUR
TERMEN LIVRARE 4-7 zile **

*Preturile pot suferi modificari datorate schimbarilor neanuntate ale furnizorilor (lichidari de stoc sau majorari). Pentru fiecare produs in parte puteti solicita pe mail detalii si va transmitem pretul actualizat.

**Produsele se aduc pe baza de comanda, iar termenul de livrare variaza in functie disponibilitatea produsului si al cantitatii solicitate in momentul comenzii. Termenul de livrare afisat de 4-7 zile se refera la produse existente in stocul furnizorului in Europa. Daca produsul comandat nu exista pe stoc, va comunicam un termen de livrare.

PRETUL NU INCLUDE TAXA DE TRANSPORT. Livrarea acestor produselor implica un cost de transport international pe care il calculam separat pentru fiecare comanda in parte. Se iau in calcul cantitatea comandata, greutatea coletului si modalitatea de livrare solicitata (transport aerian sau terestru). Pentru comenzi cu volum mic apelam la serviciile unei firme de curierat international (DPD, TNT, DHL, FEDEX) iar pentru comenzi cu un volum mai mare putem negocia transport direct cu o firma de cargo locala. INCERCAM PENTRU FIECARE COMANDA SA OBTINEM CEL MAI BUN PRET DE TRANSPORT SI CU LIVRAREA CAT MAI RAPIDA.

Nota informare prelucrarea datelor personale

Produse similare